VILKA ÄR VI?

Närmare 300 företag. Summan av över 25 000 unika individer.

EN FÖRETAGSFAMILJ MED FOKUS PÅ FRAMTIDEN

MÖT NÅGRA AV OSS SOM JOBBAR INOM GRUPPEN

 • Om du är en person som ser nya möjligheter, har långsiktiga visioner och vill göra skillnad kan jag inte tänka mig en bättre plats att arbeta på. Du kommer vara en del av en koncern som bryr sig om att vara en positiv förändringskraft i samhället och få ett stort ansvar - och din personliga utveckling kommer accelerera som ett resultat av det.

  Emil Berg

  VD, Humla

 • Det bästa med mitt jobb är variationen av arbetsuppgifter och att få arbeta nära verksamheten - det finns otroligt många olika typer av projekt där data behövs. Jag gillar också att mitt jobb ger mig möjligheten att vara innovativ och testa nya idéer tillsammans med mitt team.

  Anna Lantz

  Head of Data and Analytics, Skincity

 • Fördelen med att vara trainee är att du får se olika delar av koncernens organisationer och att ditt huvudsakliga jobb handlar om att samla nya erfarenheter, lära dig så mycket du kan och utmana status quo. Ganska häftigt om du frågar mig!

  Annabel Aroka

  Axplore trainee, KICKS

 • Relationen till människor och att få vara med medarbetarna på hela deras utvecklingsresa är det jag gillar mest med mitt jobb. Att få samverka mellan olika funktioner och jobba med ständiga förbättringar vilket leder oss framåt i utvecklingen.

  Afrim Shulemaja

  Platschef, Martin & Servera

 • Det bästa med mitt jobb är att jag kan vara med och göra skillnad. I både min nuvarande och tidigare roller har jag haft möjlighet att vara med och driva förändring. Det är snabba beslutsvägar och det finns ett mod att satsa på framtiden.

  Camilla Penttilä

  Senior projektledare, Axel Johnson

POSITIV FÖRÄNDRINGSKRAFT